Unbreaking News: Glasset der ikke går itu

Skrevet af d. 23 august 2017 under Café
0 kommentarer

glassFORever-zederkof glassforeverzederkof

Zederkof forhandler glassFORever. Et 100% brudsikkert glas med høj isoleringsevne.

Det lyder for godt til at være sandt”. Sådan sagde de hos Zederkof, da glassFORever præsenterede dem for det brudsikre glas, der er specielt udviklet til HORACA -og eventbranchen. Men det er det ikke.

Glasset i polycarbonat er ikke kun 100% brudsikkert. Det har også en høj isoleringsevne. Det betyder bl.a. at det ikke afgiver så meget fugt på ydersiden, som almindelige glas. Og så er det væsentligt lettere, hvilket opleves ved transport i vaskebakker.

Zederkof forhandler glassFORever, fordi vi oplever en større og større efterspørgsel på netop brudsikre glas til udeserveringen” siger Jørgen Due Jensen, adm. direktør hos Zederkof A/S, der forhandler møbler og isenkram til HORECA –og eventbranchen, og fortsætter ”Vi har kigget os omkring, og vi har valgt glassFORever, fordi de er seriøse og samarbejdsvillige leverandører. Udover at deres glas i er brudsikre er der flere fordele. F.eks. kan glasset maskinopvaskes og har en isoleringsevne, der gør, at det er væsentlig længere om at kondensere. Herved reduceres problemet med kondensvand på bordet.

Ikke kun til udeservering
“Selvom det klart er til udeserveringen, vi mærker efterspørgslen, så har Zederkof også mange udlejningskunder, der er glade for glasset. Udover de ikke går i stykker er glassene nemlig meget lettere at transportere.” afslutter Jørgen.

Zederkof sælger glassFORever på deres webshop, zederkof.dk, ligesom alle er velkommen til at få en demonstration af en af deres konsulenter.

FAKTA:
glassFORever er glas produceret i specialudviklede plast typer
Glasset er 100% brudsikkert og har 5 års garanti
Glasset har en høj isoleringsevne
Glasset kan maskinopvaskes og er co2-neutral
For yderligere information, kontakt Zederkof på 89 12 12 00

Ga til toppen Ga til toppen

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *