GUIDE: Udeservering – Sådan forøger du omsætningen

Skrevet af d. 07 maj 2014 under Restauration
0 kommentarer
Vasesæt

Fra maj og fem måneder frem, har du som café- eller restaurationsejer en enestående mulighed for at forøge din omsætning samtidig med, at du skaber opmærksomhed omkring din forretning. I denne periode egner det danske vejr sig nemlig til udeservering, og med det rette udemiljø og udendørs møbler til dine gæster, skaber du rammer der både indbyder til hygge og som ændrer hele din forretnings facade fra blot at være en indgang til at være en del af forretningen.

Et professionelt og behageligt udeserveringsområde giver dine kunder lyst til at sætte sig og blive siddende og nyde forårs- og sommervejret. Når de første kunder har sat sig for at nyde en øl eller en bid god mad, vil flere helt automatisk følge, og dit udeserveringsområde vil nu fungere som en reklamesøjle for din forretning.

Det skal være tørt, varmt, hyggeligt og behageligt. Og selv den bedste danske sommer kan til tider svigte på mindst ét område, fx efter solnedgang hvor det kan blive en smule køligt. Det behøver dog på ingen måde begrænse din udeservering, og derfor har vi her lavet en lille guide til udeservering, der trodser det danske sommervejrs små luner.

1) Få konstant tørvejr med professionelle parasoller

Vi har hos Zederkof en lang række velegnede parasoller til caféer og restauranter, her i blandt vores aluminiumsparasol, som kan fås i adskillige størrelser, farver og udformninger og – hvis du ønsker det – med print, der er med til at fremhæve din forretning i gadebilledet. Alle vores parasoller fås med forskellige fødder, så de passer til formålet uanset om de skal være fastmonterede i sæsonen eller om de skal kunne tages ind om natten. Ligeledes kan du til flere af vore modeller få højtalere, så du kan skabe stemning med hyggelig musik i dit udeserveringsområde.

2) Forlæng sommeraftenerne med terrassevarmere

Den danske sommer kan byde på kølige dage, særligt i starten og slutningen af sæsonen, men også når solen er gået ned efter en ellers varm dag. Med en god terrassevarmer eller med varmelamper, kan du gøre det langt mere behageligt, og du sikrer dig, at dine kunder har lyst til at blive siddende udenfor helt frem til lukketid. Vi har i vores shop hos Zederkof en lang række terrassevarmere, varmelamper til parasoller og endda smarte ståborde med indbygget varme, der indbyder til en god snak over en øl uden at det giver kolde fødder.

3) Skab hyggelige rammer til dine gæster

Hyggen står du og dine gæster naturligvis i første omgang for. God mad, en god øl eller flaske vin og godt selskab er altid en god forudsætning for hyggen. Men hvorfor ikke skabe en stemning der indbyder til at blive siddende og nyde luften, sommeren og synet af mennesker, der har det rart. Med blomsterkummer og hyggelig belysning kan du skabe en sydlandsk stemning, der leder tankerne hen på Italienske piazzaer og franske gårdcaféer, og med afskærmning kan du skabe læ og følelsen af intimitet og privatliv.

4) Gør det ekstra behageligt for dine gæster

Når dine gæster sidder godt og afslappet, bliver de hængende for at hygge og køber gerne en øl eller to mere. Med gode og solide møbler, der holder og som giver en god støtte og siddekomfort , skaber du de allerbedste forhold, hvor dine gæster slapper af og har lyst til at blive i din forretning. Gode stole der kan holde til mange sæsoner udendørs og som er nemme at tørre af og stole som skaber stemning. Du kan også overveje et lækkert loungeområde, og her kan vi fra Zederkof tilbyde vores helt eget loungekoncept, nemlig Z-lounge.

Vi har i mange år arbejdet med kunder i restaurationsbranchen, og al erfaring viser, at indtjeningen øges markant, når caféer og restauranter investerer i et lækkert udeserveringsområde. Vi har en lang række gode tilbud, der gør det let og billigere for dig at komme igang, og har du spørgsmål i forbindelse med etablering af udeservering, så ring endelig til vores kundeservice, så tager vi en snak der kan bringe dig videre.
Så skynd dig – drag fordel af de gode tilbud og forøg din udendørs omsætning.

Ga til toppen Ga til toppen

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *