Rene glas kan øge din indtjening

Skrevet af d. 23 januar 2017 under Ikke kategoriseret
0 kommentarer
Hygiejne i festudlejerbranchen får fokus i fremtiden

Hygiejnisk opbevaring bliver endnu vigtigere i fremtiden

Fødevarestyrelsen har endnu ikke fået øje på festudlejningsbranchen i forhold til rengøring af service-udlejning til fester. Men kommer det i fremtiden? Det er i hvert fald overbevisningen fra nogle af medlemmerne i brancheforeningen Danske Festudlejere. En af dem er Category Manager i Zederkof A/S, Thomas Pedersen.

Zederkof er kendt som totalleverandør til festudlejningsbranchen og har altid haft stor fokus på at udvikle netop den branche. Både indenfor certificerede telte, møbler, isenkram, opvaskemaskiner, ovne og køle/frys.

Efter Zederkof også er begyndt at forhandle isenkram, herunder glas, tallerkener og bestik, er Zederkof kommet i Fødevarestyrelsens søgelys. Så nu er Zederkof med i kontrol rapporten. Den såkaldte smiley-ordning.

- Vi har ikke de store udfordringer i at overholde reglerne. Det er mere et spørgsmål om hvad fremtiden bringer. For når vi, som forhandlere af glas, tallerkener og andet isenkram, skal underlægges reglerne. Hvornår kommer det så til dem, der udlejer nøjagtig det samme? Jeg er overbevist om, at det er et spørgsmål om tid, før der fastsættes regler for hygiejnisk transport af udlejningsservice siger Thomas Pedersen

Det vil gavne branchen med en eller anden form for smileyordning

De fleste udlejere har allerede styr på deres isenkram. Og derfor vil det være på sin plads, at en smileyordning også bliver indført hos dem. Faktisk vil det være en fordel, mener formanden for Foreningen af Danske Festudlejere, Svenning Kjær Pedersen. Derfor er der også lavet en strategiplan for netop dette område.

- Det er aldrig en dårlig ide at højne standarden. Specielt ikke når vi taler om hygiejne. Det kan bruges i markedsføring, da den kunder, der skal leje service til festen, på forhånd ved, at servicen er ren, pæn og klar til brug. Og det fremgår jo tydeligt, når det ankommer i vaskbare opbevaringskasser, fremfor de papkasser eksempelvis glas ankommer i fra leverandøren, siger Svenning Kjær Pedersen og fortsætter

- Derfor har brancheforeningen også udarbejdet en strategiplan for dette område, så vi kan komme Fødevarestyrelsen i forkøbet. Ved at lave vores egen “branche smiley” med vores logo som garanti, signaleres det at hygiejne er i højsæde hos vores medlemmer.

Begynd planlægningen allerede i dag

Ønsker du at forberede dig til en eventuel smiley ordning, eller bare investere i det nødvendige materiale for at øge din indtjening, kan du tage fat i Berit Møller fra Zederkof. Berit Møller har mange års erfaring, du kan trække på, så du vælger rigtigt fra starten. Gør du det, er der penge at tjene.

 

Ga til toppen Ga til toppen

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *