Når kodeordet er rummelighed

Skrevet af d. 27 januar 2017 under Restauration
0 kommentarer
Zederkof-udendoers-occ

Det siger næsten sig selv. Hoteller, restauranter og cafeer skal være rummelige. Men der er forskel på hoteller. Stor forskel.

Det er ikke det nemmeste i verden at indrette et koncept som Odense Congres Center (OCC). Derfor foregår det også i et tæt samarbejde mellem Zederkofs indretningsarkitekt Rikke Damgaard Frederiksen og Stefan Nørgaard Seile, der er drifts- og planlægningschef hos Odense Sport og Event, som ejer OCC.

Som en del af Odense Sport og Event skal OCC opfylde mange krav fra gæsternes side. Det ved Rikke fra Zederkof. Og med udgangspunkt i variationen af arrangementer og dermed variationen af gæster tages der mange forbehold i indretning og valg af møbler.

”Vi går fra at blive opfattet som et motel, med en enkelt overnatning, til et koncertsted med plads til flere tusind besøgende. Og det sker indenfor 10 minutter. Så vi skal være rummelige. Også i indretningen” siger Stefan og fortsætter ”At have et mangeårigt samarbejde med en total-leverandør gør da klart min dagligdag lidt lettere. Zederkof kender jo til mine udfordringer og præferencer”

Businesslounge_11

Totalleverandøren gør forskellen

Når der skal indrettes alt fra 1.500 stabelstole til hallerne, udendørslounge ved restauranten, til hele hotelsuiter, kan det hele ikke være lagervarer.

”Samarbejdet startede i 2013 med 20 stabelborde til arrangementer i vores store haller. Og nu er vi ved at indrette hotelværelser sammen med Zederkof. Og det er to helt vidt forskellige ting” fortæller Stefan og fortsætter ”Odense Sport og Event skal rumme mange typer af besøgende. Det er alt fra publikum til livekoncerter, konferencer med over 8.000 deltagere til hotelgæster, der kommer direkte fra motorvejen og har en enkelt overnatning. Og det skal afspejles i indretningen og fleksibiliteten i møbelvalg”

Detaljerne er afgørende for succes

”De rigtige produkter udvælges i tæt samarbejde med Stefan. Og det vi ikke har, skaffer vi eller vi peger på en anden leverandør” siger Rikke. Som indretningsarkitekt i en virksomhed som Zederkof, med så mange forskellige kunder, er det nødvendigt at kunne bevæge sig ud over det lagerførende produktprogram. Også selvom Zederkofs produktprogram indeholder over 20.000 produkter. ”Hvis jeg ikke tager mig frihed til at kombinere med andre produkter i totalindretningen, så kommer alle vores kunder til at ligne hinanden. Det virker jo ikke. Og jeg er overbevist om at OCCs gæster ikke oplever, at det er de samme type borde, der også står i Haarby Hallerne eller på D’Angleterre. Det er i detaljen du ser helheden.” afslutter Rikke.

Ga til toppen Ga til toppen

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *