7 tips der gør gæsterne holder varmen, ved udeservering

Skrevet af d. 02 august 2016 under Café
0 kommentarer
Cafeafskærmning brugt hos Cafe

Vi elsker den danske sommer – når den viser sig fra sin bedste side. Det gør den i virkeligheden bare lidt for sjældent. Der er alt for mange dage og ikke mindst aftener, hvor det er halvkoldt at sidde udenfor.

Det er en skam, hvis man er et hotel, en restaurant eller en café med udeservering.

Heldigvis kan man gøre meget for, at gæsterne får lyst til at slå sig ned og blive hængende lidt længere.

Det fortæller Kasper Bach Jensen, der er Distriktchef hos Zederkof. Han har stor erfaring i at rådgive horesta-segmentet i, hvordan de får mest muligt ud af deres udearealer.

”De fleste vil gerne forlænge deres aftener, og heldigvis kan vi hos Zederkof hjælpe med både erfaring og ideer.” Vi har i mange år indrettet cafe og restaurant miljøer der imødeser kundernes stigende behov for behagelige og hyggelige atmosfære når de sidder udenfor.

Brug varmelamper til kølige sommer aftener

7 tips der forlænger din udendørs servering

  1. Vælg en varmelampe som for eksempel vores 1500W infrarøde varmelampe. Den kan bygges ind i parasollen.

 

  1. Brug afskærmning, der både hygger og skaber læ. Dertil er de gode til at opdele pladsen hvis der ønskes forskellige zoner og private områder.

 

  1. Vælg et bord med indbygget varme i understellet – så får kunderne varmen omkring benene.

 

  1. Overvej varmelamper, som kan bygges ind i markisen eller gavlen – som varmer direkte ned på gæsterne.

 

  1. En terrassevarmer er en populær følgesvend til alle udendørs miljøer, som også giver et flot skær, der ser hyggeligt ud, en dejlig varme og kan friste til at sætte sig. Olympen har et smukt design og med levende ild giver den opmærksomhed.

 

  1. Markiser giver skygge for solen om dagen og holder på varmen i gråvejr og om aftenen. Den er let at køre ud og ind efter behov.

 

  1. Parasoller fås i alle størrelser og kan også give læ i regnvejr. Parasoller fås helt op til fem gange fem meter og seks gange seks meter – og de står fast med mindre det ligefrem er orkan.

 

Læs også: Kokkens 8 hemmelige tricks til lækker servering

Ga til toppen Ga til toppen

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *